top of page

De Pyxicare blog: boeiende getuigenissen, het laatste BelRAI-nieuws en verse Pyxicare updates. Voortaan dit nieuws vers in je mailbox? Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Pyxicare Inspect: live inzicht in zorgkwaliteit


Sinds 10 jaar is Pyxicare de gebruiksvriendelijkste tool om BelRAI in praktijk te brengen. Nu de uitrol in Vlaamse woonzorgcentra volop aan de gang is, zijn we klaar voor de volgende stap. We openen de schatkamer aan BelRAI-gegevens met overkoepelende indicatoren in een schitterend live dashboard.


Indicatoren, overzichten en trends

Pyxicare Inspect biedt je een live blik op actuele gegevens, met overzichten, trends, inhoudelijke verbanden, benchmarking, vergelijking tussen afdelingen, en veel meer. Overzichtelijk, inzichtelijk, begrijpelijk: we werkten samen met ervaringsdeskundigen uit de zorg om je BelRAI gegevens écht waardevol te maken en je zorgkwaliteit op een hoger niveau te tillen.


Analyseer oorzaken en verbanden

Dankzij 20 jaar BelRAI-expertise én een nauwe samenwerking met de zorg, gaat Pyxicare Inspect een stuk verder dan grafieken en overzichten. Op basis van de interRAI-algoritmes tonen we de achtergronden bij de aandachtspunten (CAPs) en schalen. Hoe komt het dat een bepaald aandachtspunt vaker naar boven komt dan gemiddeld? Pyxicare Inspect toont niet alleen waarom, maar ook wie, zodat overkoepelende conclusies ook meteen leiden tot individuele actie.


Neem actie in je kwaliteitsproject

Meten is weten. Pyxicare Inspect brengt inzicht. Maar wat kan je doen in de zorgafspraken en -protocollen om dat in de praktijk om te zetten? Met Pyxicare Flow werk je verder op de "actionable insights" uit Pyxicare Inspect ondersteund door het Menso-kwaliteitsmodel.


Stand-alone of all-in?

Werk je met Pyxicare voor je BelRAI-registraties? Dan vloeien je gegevens meteen door naar de dashboards in Pyxicare Inspect. Maar dankzij de koppelingen kan je Pyxicare Inspect zelfs gebruiken in combinatie met het Vlaams IT-Platform BelRAI of een andere BelRAI-geattesteerde software.


Neem een abonnement

Pyxicare Inspect is helemaal cloud. Geen opstartkosten, geen dure servers. Check hier alle prijzen.


Ben je al Pyxicare abonnee volgens de oude formules "Pyxicare" of "Pyxicare PRO"? Dan is Pyxicare Inspect (STANDARD formule) alvast inbegrepen in je abonnement, net als Pyxicare PREMIUM.


Meer weten? Bekijk het webinar op 19/6 met live demo!


Voor meer informatie of een offerte op maat: contacteer ons via sales@pyxicare.com of maak meteen een online afspraak.

68 weergaven
Uitgelichte berichten
bottom of page