top of page

Pyxicare Inspect: live inzicht in zorgkwaliteit

Toegang tot Inspect: https://inspect.pyxicare.com.

Sinds 10 jaar is Pyxicare de gebruiksvriendelijkste tool om BelRAI in praktijk te brengen. Nu de uitrol in Vlaamse woonzorgcentra volop aan de gang is, zijn we klaar voor de volgende stap. We openen de schatkamer aan BelRAI-gegevens met overkoepelende indicatoren in een live dashboard.


Indicatoren, overzichten en trends

Pyxicare Inspect biedt je een live blik op actuele gegevens, met overzichten, trends, inhoudelijke verbanden, benchmarking, vergelijking tussen afdelingen, en veel meer. Overzichtelijk, inzichtelijk, begrijpelijk: we werkten samen met ervaringsdeskundigen uit de zorg om je BelRAI gegevens écht waardevol te maken en je zorgkwaliteit op een hoger niveau te tillen.


Analyseer oorzaken en verbanden

Dankzij 20 jaar BelRAI-expertise én een nauwe samenwerking met de zorg, gaat Pyxicare Inspect een stuk verder dan grafieken en overzichten. Op basis van de interRAI-algoritmes tonen we de achtergronden bij de aandachtspunten (CAPs) en schalen. Hoe komt het dat een bepaald aandachtspunt vaker naar boven komt dan gemiddeld? Pyxicare Inspect toont niet alleen waarom, maar ook wie, zodat overkoepelende conclusies ook meteen leiden tot individuele actie.


Volg je BelRAI-project op de voet

Naast het indicatoren-dashboard biedt Inspect ook een inkijk op de voortgang van je BelRAI project. Hoeveel bewoners werden al beoordeeld? Voor wie ontbreekt nog een inschaling? Welke medewerkers zijn actief? En ben je op schema met het uitrolplan? Het organisatie-dashboard geeft antwoorden.


Neem actie in je kwaliteitsproject

Meten is weten. Pyxicare Inspect brengt inzicht. Maar wat kan je doen in de zorgafspraken en -protocollen om dat in de praktijk om te zetten? Met Pyxicare Flow werk je verder op de "actionable insights" uit Pyxicare Inspect ondersteund door het Menso-kwaliteitsmodel.


Stand-alone of all-in?

Werk je met Pyxicare voor je BelRAI-registraties? Dan vloeien je gegevens meteen door naar de dashboards in Pyxicare Inspect. Maar dankzij de koppelingen kan je Pyxicare Inspect ook gebruiken in combinatie met het Vlaams IT-Platform BelRAI of een andere BelRAI-geattesteerde software.


Hoe werkt het?

Pyxicare Inspect werkt online in elke moderne internetbrowser. Login via https://inspect.pyxicare.com.


Neem een abonnement

Pyxicare Inspect is helemaal cloud. Geen opstartkosten, geen dure servers. Check hier alle prijzen. Ben je al Pyxicare abonnee volgens de oude formules "Pyxicare" of "Pyxicare PRO"? Dan is Pyxicare Inspect alvast inbegrepen in je abonnement.


Extra ondersteuning nodig?

Aan de slag met Inspect? Ons webinar met live demo helpt je alvast op weg.
Graag wat meer uitleg bij de software? Wat kan je leren uit de cijfers? Hoe stel je prioriteiten op voor het kwaliteitsplan? In samenwerking met onze partners helpen we je graag verder met een opleiding, online of in-huis, van een halve dag tot periodieke begeleiding.


Voor meer informatie of een offerte op maat: contacteer ons via sales@pyxicare.com of maak meteen een online afspraak.

704 weergaven

Comments


Uitgelichte berichten
bottom of page