top of page

De Pyxicare blog: boeiende getuigenissen, het laatste BelRAI-nieuws en verse Pyxicare updates. Voortaan dit nieuws vers in je mailbox? Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Pyxicare webinars

De laatste nieuwtjes over BelRAI en Pyxicare in een gratis webinar!


LIVE WEBINARS

maandag 15 mei 2023 13u - BelRAI: zachte opstart, praktijkervaringen en koppelingen

Uiterlijk vanaf eind 2023 zullen alle Vlaamse woonzorgcentra met BelRAI aan de slag zijn. De Vlaamse overheid kiest bij de uitrol voor een zachte opstart. Karen Jutten, BelRAI-coördinator bij Agentschap Zorg & Gezondheid, licht toe wat dit precies betekent. Woonzorgcentra De Mick en Zilverlinde delen hun ervaringen als piloot. En je krijgt een laatste stand van zaken over de Pyxicare koppelingen en nieuwe prijsformules.


maandag 19 juni 2023 13u - Webinar: live inzicht in zorgkwaliteit met Pyxicare Inspect

Sinds 10 jaar is Pyxicare de gebruiksvriendelijkste tool om BelRAI in praktijk te brengen. Nu de uitrol in Vlaamse woonzorgcentra volop aan de gang is, zijn we klaar voor de volgende stap. We openen de schatkamer aan BelRAI-gegevens met overkoepelende indicatoren in een schitterend live dashboard.


ON DEMAND WEBINARS

BelRAI zorgplan + koppeling zorgdossier

Pyxicare update: van BelRAI naar zorgplan In deze webinar tonen we de nieuwste Pyxicare features om je te ondersteunen bij de omzetting van BelRAI resultaten naar een passend zorgplan.


Pyxicare webinar: koppeling zorgdossier en overheid Belangrijk nieuws: Pyxicare is gekoppeld met het elektronisch zorgdossier! Welke gegevens kan je voortaan uitwisselen dankzij deze langverwachte koppeling? Met welke dossiers werkt het? En hoe staat het met de koppeling naar het overheidsplatform BelRAI?


BelRAI zorgplan integreren in het zorgdossier Corilus/Geracc.net Kijk hoe WZC Ter Burg BelRAI gebruikt in de dagelijkse zorg, inclusief integratie in het zorgdossier.

Pyxicare kwaliteitsrapportage

Menso kwaliteitsplatform

BelRAI tutorials

Klantverhalen

Geslaagde BelRAI opstart: onze partners


2.019 weergaven
Uitgelichte berichten
bottom of page