top of page

De Pyxicare blog: boeiende getuigenissen, het laatste BelRAI-nieuws en verse Pyxicare updates. Voortaan dit nieuws vers in je mailbox? Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Pyxicare webinars

De laatste nieuwtjes over BelRAI en Pyxicare in een gratis webinar!


LIVE WEBINARS

vrijdag 3 februari 2023 13u - BelRAI vraag-en-antwoord met Anja Declercq

Heb je een vraag bij BelRAI? Hoe interpreteer je een bepaald deel van het instrument? Waarom wordt het ene aandachtspunt geactiveerd en het andere niet? Hoe krijg je de BelRAI uitrol gecombineerd met het krappe personeelskader? En wat kunnen we leren uit de ervaringen in andere landen? In dit unieke webinar stel jij de vragen zelf aan prof. Anja Declercq, directeur bij LUCAS KU Leuven en interRAI Board Member.


ON DEMAND WEBINARS
BelRAI zorgplan + koppeling zorgdossier

Pyxicare update: van BelRAI naar zorgplan In deze webinar tonen we de nieuwste Pyxicare features om je te ondersteunen bij de omzetting van BelRAI resultaten naar een passend zorgplan.


Pyxicare webinar: koppeling zorgdossier en overheid Belangrijk nieuws: Pyxicare is gekoppeld met het elektronisch zorgdossier! Welke gegevens kan je voortaan uitwisselen dankzij deze langverwachte koppeling? Met welke dossiers werkt het? En hoe staat het met de koppeling naar het overheidsplatform BelRAI?


BelRAI zorgplan integreren in het zorgdossier Corilus/Geracc.net Kijk hoe WZC Ter BurgBelRAI gebruikt in de dagelijkse zorg, inclusief integratie in het zorgdossier.

Pyxicare kwaliteitsrapportage

Menso kwaliteitsplatform

BelRAI tutorials

Klantverhalen

Geslaagde BelRAI opstart: onze partners


1.687 weergaven
Uitgelichte berichten
bottom of page