Pyxicare webinars

De laatste nieuwtjes over BelRAI, RAI en Pyxicare in een gratis webinar!

Al bekend met BelRAI of RAI? Trouwe Pyxicare gebruiker? Of is dit voor jou helemaal nieuw? Onze webinars bieden voor elk wat wils: van een eerste introductie tot de laatste software-updates.


LIVE WEBINARS - schrijf je in en doe interactief mee


Maandag 21 juni 2021 15u - NedRAI Informatie- en gebruikers Webinar

Ben jij zo'n (RAI-)zorgprofessional die vooruit wil? Op 21 juni beantwoordt het RAI-webinar alle vragen. Internationale sprekers als Nathalie Wellens, die RAI succesvol implementeerde in Zwitserland. En nationale sprekers in workshops en gespreksrondes: verpleegkundigen, onderzoekers, bestuurders, trainers, ontwikkelaars en... jou. En uiteraard is ook Pyxicare van de partij, met een voorstelling van de nieuwe RAI-mondzorgmodule.


Vrijdag 25 juni 13u - SYN-TOPIA en Pyxicare webinar: BelRAI in de praktijk

BelRAI implementeren vraagt tijd, aandacht en drive om te veranderen. Handig dus om nu te leren uit de ervaringen van collega's die al met BelRAI aan de slag zijn, zoals Huis Perrekes in Geel en WZC Sint-Job in Aalst. Samen met BelRAI-trainer Roel Van de Wygaert (SYN-TOPIA) delen ze hun opstartervaringen en lessons learned.


Maandag 28 juni 2021 12u30 - RAI bij Omring: zorgkwaliteit in praktijk

Als RAI-believers van het eerste uur nam Omring onlangs de koppeling tussen Pyxicare en Nedap/ONS in gebruik in hun 25 locaties. Een succes, ondersteund door Nedap-implementatiepartner Quattri.ON DEMAND WEBINARS - kijk wanneer het je past


Het RAI-zorgplan bij Zorgstichting 't Heem

Pyxicare is gekoppeld met het Ons-cliëntdossier van Nedap, zodat het RAI-zorgplan meteen in de praktijk wordt toegepast. Zorgstichting 't Heem (Udenhout) nam als eerste de koppeling in gebruik. In dit webinar leer je hoe 't Heem met RAI omgaat en hoe ze, met ondersteuning van Infozorg, RAI in het cliëntdossier integreert.


Planetree en Pyxicare: het RAI-zorgplan, nu nog mensgerichter In dit webinar maak je kennis met de Planetree visie en met de RAI-methode, en zie je hoe beide perfect op elkaar aansluiten. Het resultaat? Een meer persoonsgerichte zorg, meetbare zorgkwaliteit en correcte financieringsindicatie.


Probis en Pyxicare webinar: stappenplan voor een geslaagde BelRAI uitrol

Wat is er nodig bij een geslaagde BelRAI uitrol? Hoe motiveer je je team? Hoe past BelRAI in het MDO en zorgdossier? Hoeveel tablets heb je nodig? Hoeveel mensen moet je trainen? Hoe lang duurt zo'n uitrol?

We beantwoorden al je BelRAI-vragen vanuit de dagelijkse ervaring bij Amate, de expertise van Probis en de 15-jarige ervaring van Pyxima.


De nieuwe Pyxicare Androidapp

Onze Androidapp is volledig vernieuwd: ervaar hoe Pyxicare nog gebruiksvriendelijker wordt! In het webinar tonen we alle nieuwe mogelijkheden en leggen we uit hoe je makkelijk kan upgraden.


Pyxicare backoffice: beheer zelf je cliënten en medewerkers

In dit webinar ontdek je hoe je voortaan zelf je Pyxicare omgeving kan beheren, van afdelingen, over medewerkers tot cliënten.


De nieuwe mondzorg module in Pyxicare

De mondzorg module kreeg een grondige update. In dit webinar leer je hoe je de nieuwe module gebruikt: met concrete tips, video's en een handleiding door de ontwerpers zelf!


BelRAI zorgplan integreren in het zorgdossier Corilus/Geracc.net

Kijk hoe WZC Ter Burg BelRAI gebruikt in de dagelijkse zorg, inclusief integratie in het zorgdossier.


RAI en Pyxicare: kennismaking voor zorgteams

Ontdek hoe zorgorganisatie Omring met RAI aan de slag ging.


Pyxicare: koppeling met het Nedap cliëntdossier

Hoe integreer je het RAI-zorgplan in het ONS cliëntdossier?


RAI en Pyxicare: zorgkwaliteit, efficiëntie en financiering

RAI voor bestuurders - inclusief een getuigenis van Zorgstichting 't Heem én onderzoeksresultaten van Amsterdam UMC.


Elk webinar duurt ongeveer 60 min. Je kijkt live of achteraf, wanneer het je past.

810 keer bekeken
Uitgelichte berichten
Recente berichten