top of page

Pyxicare webinars

De laatste nieuwtjes over BelRAI en Pyxicare in een gratis webinar!


LIVE WEBINARS

Bekijk onze volgende webinars en schrijf je meteen in.


RECENTE WEBINARS


PYXICARE TUTORIALS


VROEGERE SESSIES

BelRAI zorgplan + koppeling zorgdossier

BelRAI: zachte opstart, praktijkervaringen en koppelingen  Uiterlijk vanaf eind 2023 zijn alle Vlaamse woonzorgcentra met BelRAI aan de slag. De Vlaamse overheid kiest bij de uitrol voor een zachte opstart. Karen Jutten, BelRAI-coördinator bij Agentschap Zorg & Gezondheid, licht toe wat dit precies betekent. Woonzorgcentra De Mick en Zilverlinde delen hun ervaringen als piloot. En je krijgt een laatste stand van zaken over de Pyxicare koppelingen en nieuwe prijsformules.


Pyxicare update: van BelRAI naar zorgplan In deze webinar tonen we de nieuwste Pyxicare features om je te ondersteunen bij de omzetting van BelRAI resultaten naar een passend zorgplan. 


Pyxicare webinar: koppeling zorgdossier en overheid Belangrijk nieuws: Pyxicare is gekoppeld met het elektronisch zorgdossier! Welke gegevens kan je voortaan uitwisselen dankzij deze langverwachte koppeling? Met welke dossiers werkt het? En hoe staat het met de koppeling naar het overheidsplatform BelRAI?


BelRAI zorgplan integreren in het zorgdossier Corilus/Geracc.net  Kijk hoe WZC Ter Burg BelRAI gebruikt in de dagelijkse zorg, inclusief integratie in het zorgdossier.

Pyxicare kwaliteitsrapportage

Menso kwaliteitsplatform

Klantverhalen uit Nederland

BelRAI tutorials

Geslaagde BelRAI opstart: onze partners


2.524 weergaven

Comentários


Uitgelichte berichten
bottom of page