De Pyxicare blog: boeiende getuigenissen, het laatste BelRAI-nieuws en verse Pyxicare updates. Voortaan dit nieuws vers in je mailbox? Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Pyxicare webinars

De laatste nieuwtjes over BelRAI, RAI en Pyxicare in een gratis webinar!

Al bekend met BelRAI of RAI? Trouwe Pyxicare gebruiker? Of is dit voor jou helemaal nieuw? Onze webinars bieden voor elk wat wils: van een eerste introductie tot de laatste software-updates.


LIVE WEBINARS - schrijf je in en doe interactief mee

Maandag 24 oktober 13u - Pyxicare webinar: koppeling zorgdossier en overheid

Belangrijk nieuws: Pyxicare is gekoppeld met het elektronisch zorgdossier! Welke gegevens kan je voortaan uitwisselen dankzij deze langverwachte koppeling? Met welke dossiers werkt het? En hoe staat het met de koppeling naar het overheidsplatform BelRAI?


ON DEMAND WEBINARS - kijk wanneer het je past

Haal meer uit je BelRAI kwaliteitsrapport met Pyxicare en Probis

Met de Pyxicare kwaliteitsrapportage krijg je zicht op de voornaamste BelRAI-indicatoren. Hoe doen je bewoners het op vlak van geestelijk welzijn? Bij hoeveel mensen is er verhoogd risico op doorligwondes? En hoe verhoudt zich dit tot de benchmark met andere voorzieningen? De Pyxima & Probis-experts helpen je wegwijs maken in deze kwaliteitsgegevens en leggen de link met je Menso kwaliteitsproject.


BelRAI in het woonzorgcentrum: rol van de CRA + lancering kwaliteitsrapportage

Prof. dr. em. Jan De Lepeleire is huisarts, oud-CRA, en grondlegger van BelRAI. Vertrekkend van de wetenschappelijke evidence neemt hij je in zijn onnavolgbare stijl mee in het hoe en waarom van BelRAI in het woonzorgcentrum. Een webinar specifiek voor CRA, kwaliteitscoördinatoren en zorgdirecties..

Als bonus lanceren we de nieuwe Pyxicare kwaliteitsrapportage en prijsformules.


Webinar reeks: Palliatieve zorgplanning met het interRAI Palliative Care instrument

In deze webinar reeks focussen we op het palliatieve zorg instrument. En die is niet onbelangrijk, want bij 1 op 12 tot zelfs 1 op 6 kwetsbare ouderen is het gebruik van de palliatieve interRAI versie aangewezen eerder dan het standaard instrument.


Pyxicare tips & tricks: laat de software voor jou werken

In dit webinar leer je hoe gebruiksvriendelijk (Bel)RAI wordt op tablet. Volg je cliëntevolutie op en maak onderbouwde beslissingen over het zorgplan. Met concrete tips en handige tricks haal je alles uit de software. Tot slot: recente nieuwigheden als mondzorg, mantelzorger, palliatieve zorg, kwaliteitsrapportage,... Niet te missen!


Webinar: lancering Menso

Inzicht in kwaliteit: met Pyxicare beschik je dus over een pak gegevens. Maar hoe ga je daarmee verder op een systematische manier? Het kwaliteitsmodel Menso is precies daarvoor ontwikkeld, door en voor de Vlaamse woonzorgcentra.


Pyxicare webinar: kwaliteitsrapportage

Met gebruiksvriendelijke tools en gevalideerde instrumenten zoals interRAI brengt Pyxicare innovatieve zorg in praktijk. We zetten in op preventie en mensgerichte zorg. Vanaf nu kan je je kwaliteit ook aansturen op hoger niveau met de Pyxicare kwaliteitsrapportage. Een schat aan gegevens voor inzicht in en bijsturen op zorgkwaliteit.


RAI bij Omring: zorgkwaliteit in praktijk

Als RAI-believers van het eerste uur nam Omring onlangs de koppeling tussen Pyxicare en Nedap/ONS in gebruik in hun 25 locaties. Een succes, ondersteund door Nedap-implementatiepartner Quattri.


SYN-TOPIA en Pyxicare webinar: BelRAI in de praktijk

BelRAI implementeren vraagt tijd, aandacht en drive om te veranderen. Handig dus om nu te leren uit de ervaringen van collega's die al met BelRAI aan de slag zijn, zoals Huis Perrekes in Geel en WZC Sint-Job in Aalst. Samen met BelRAI-trainer Roel Van de Wygaert (SYN-TOPIA) delen ze hun opstartervaringen en lessons learned.


Het RAI-zorgplan bij Zorgstichting 't Heem

Pyxicare is gekoppeld met het Ons-cliëntdossier van Nedap, zodat het RAI-zorgplan meteen in de praktijk wordt toegepast. Zorgstichting 't Heem (Udenhout) nam als eerste de koppeling in gebruik. In dit webinar leer je hoe 't Heem met RAI omgaat en hoe ze, met ondersteuning van Infozorg, RAI in het cliëntdossier integreert.


Probis en Pyxicare webinar: stappenplan voor een geslaagde BelRAI uitrol

Wat is er nodig bij een geslaagde BelRAI uitrol? Hoe motiveer je je team? Hoe past BelRAI in het MDO en zorgdossier? Hoeveel tablets heb je nodig? Hoeveel mensen moet je trainen? Hoe lang duurt zo'n uitrol?

We beantwoorden al je BelRAI-vragen vanuit de dagelijkse ervaring bij Amate, de expertise van Probis en de 15-jarige ervaring van Pyxima.


De nieuwe Pyxicare Androidapp

Onze Androidapp is volledig vernieuwd: ervaar hoe Pyxicare nog gebruiksvriendelijker wordt! In het webinar tonen we alle nieuwe mogelijkheden en leggen we uit hoe je makkelijk kan upgraden.


Pyxicare backoffice: beheer zelf je cliënten en medewerkers

In dit webinar ontdek je hoe je voortaan zelf je Pyxicare omgeving kan beheren, van afdelingen, over medewerkers tot cliënten.


De nieuwe mondzorg module in Pyxicare

De mondzorg module kreeg een grondige update. In dit webinar leer je hoe je de nieuwe module gebruikt: met concrete tips, video's en een handleiding door de ontwerpers zelf!


BelRAI zorgplan integreren in het zorgdossier Corilus/Geracc.net

Kijk hoe WZC Ter Burg BelRAI gebruikt in de dagelijkse zorg, inclusief integratie in het zorgdossier.


Elk webinar duurt ongeveer 60 min. Je kijkt live of achteraf, wanneer het je past.

1.394 weergaven
Uitgelichte berichten