top of page

De Pyxicare blog: boeiende getuigenissen, het laatste BelRAI-nieuws en verse Pyxicare updates. Voortaan dit nieuws vers in je mailbox? Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Pyxicare Flow: beheer je kwaliteitsproject overzichtelijk & Menso-proof


Pyxicare Flow is het gloednieuw kwaliteitsplatform voor de Vlaamse ouderenzorg. Ontwikkeld samen met onze gebruikers, gebaseerd op objectieve data en vooral... met de mens centraal. Helemaal Menso-proof dus!


Functies

Met Pyxicare Flow beheer je je Menso-kwaliteitsproject handig en overzichtelijk. Hoe ver sta je met het thema "maaltijdbeleving"? Wanneer maakte je voor het laatst een evaluatie over "Veilige woon- en leefomgeving"? En hoe evolueren je indicatoren rond "vorming en training" van medewerkers? "Lean" is meer dan een modewoord: we pasten het 100% toe op Pyxicare Flow op basis van jullie ervaringen. Geen vast keurslijf aan methodes, maar flexibel werken op die manier die jij kiest.


Pyxicare Flow brengt je volledige kwaliteitsproject bij elkaar brengt op 1 gebruiksvriendelijk online platform. Je hebt er onder andere volgende mogelijkheden:

  • Overzicht van kwaliteitsthema's: hoe ver sta je bij de zelfevaluatie per thema?

  • Evolutie van zelfevaluaties doorheen de tijd.

  • Bepaal gepaste acties per thema en volg acties op.

  • Koppel documenten en externe informatiebronnen zoals je kwaliteitshandboek.

  • Indicatoren zoals VIP en Bing maar ook je eigen indicatoren.

  • ... en veel meer

Menso inclusief

Bij Pyxicare Flow is een Menso-abonnement altijd inbegrepen. Handig, want zo haak je meteen in op de levendige Menso-community met een pak knowhow van ervaren coaches en collega's. Met gratis kenniskring sessies, een jaarlijks event en een privé-infosite waar alle informatie netjes bij elkaar staat.


Net iets meer hulp nodig? Kies dan voor het "Plus" abonnement inclusief begeleiding op maat door een erkende Menso-coach. Warm aanbevolen, want hij of zij helpt je op weg om de juiste keuzes te maken in je kwaliteitsbeleid.


Abonnement

Gebruik je ook Pyxicare voor je BelRAI-project? Dan is de pakketformule "EXPERT" wellicht de meest voordelige. Maar ook een apart Pyxicare Flow abonnement is mogelijk: check hier alle details.


Voor meer informatie of een offerte op maat: contacteer ons via sales@pyxicare.com of maak meteen een online afspraak.


Probeer gratis

Vraag hier je gratis proefabonnement.


Aan de slag?

We helpen je op weg met de gratis online introductiesessie over Pyxicare Flow.

Ben je gestart en heb je een vraag of wil meer uitleg? Schrijf je in voor een gratis online inloopsessie.


Meer informatie over Menso: www.menso.eu.155 weergaven
Uitgelichte berichten
bottom of page