top of page

De Pyxicare blog: boeiende getuigenissen, het laatste BelRAI-nieuws en verse Pyxicare updates. Voortaan dit nieuws vers in je mailbox? Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Pyxicare Flow online tutorial: Menso kwaliteitsopvolging


Menso is het kwaliteitsmodel voor de Vlaamse ouderenzorg. Met Pyxicare Flow beheer je je Menso-kwaliteitsproject handig en overzichtelijk. Evalueer met de 38 Menso-thema's waar je organisatie in uitblinkt en of bijsturing nodig is. Met concrete verbeteracties en haalbare opvolging ga je op weg naar een gevalideerd label.


Meer weten? Bekijk het webinar met live demo!


Menso-thema's opvolgen

Hoe ver sta je met het thema "maaltijdbeleving"? Wanneer maakte je voor het laatst een evaluatie over "Veilige woon- en leefomgeving"? En hoe evolueren je indicatoren rond "vorming en training" van medewerkers? "Lean" is meer dan een modewoord: we pasten het 100% toe op Pyxicare Flow op basis van jullie ervaringen. Geen vast keurslijf aan methodes, maar flexibel werken op die manier die jij kiest.


Pyxicare Flow brengt je volledige kwaliteitsproject bij elkaar brengt op 1 gebruiksvriendelijk online platform. Je hebt er onder andere volgende mogelijkheden:

  • Overzicht van kwaliteitsthema's: hoe ver sta je bij de zelfevaluatie per thema?

  • Evolutie van zelfevaluaties doorheen de tijd.

  • Bepaal gepaste acties per thema en volg acties op.

  • Koppel documenten en externe informatiebronnen zoals je kwaliteitshandboek.

  • Indicatoren zoals VIP en Bing maar ook je eigen indicatoren.

  • ... en veel meer

BelRAI-indicatoren koppelen

Volg je alle bewoners op met BelRAI? Ontgrendel dan de schatkamer aan BelRAI-gegevens via overkoepelende indicatoren in Pyxicare Inspect. Benieuwd hoe je deze indicatoren ook in Pyxicare Flow kan integreren? Bekijk dan zeker even het Menso-webinar over dit onderwerp.


Abonnement

Gebruik je ook Pyxicare en Pyxicare Inspect voor je BelRAI-project? Dan is een pakketformule wellicht het meest voordelig. Maar ook een apart Pyxicare Flow abonnement is mogelijk: check hier alle details.


Probeer Menso & Pyxicare Flow zelf uit met een gratis proefabonnement.


Aan de slag?

We helpen je op weg met de gratis tutorial Pyxicare Flow.


Voor meer informatie of een offerte op maat: contacteer ons via sales@pyxicare.com of maak meteen een online afspraak.


Bekijk ook onze andere tools: Pyxicare en Pyxicare Inspect.284 weergaven
Uitgelichte berichten
bottom of page