top of page

Webinar 9/12: van BelRAI naar zorgplan


Met BelRAI breng je de zorgsituatie van de cliënt in kaart, met focus op verbetering en positieve gezondheid. Eerste stap is BelRAI correct invullen, om zo betrouwbare uitkomsten te krijgen. Maar dan is het aan het zorgteam om, in overleg met cliënt en familie, te bepalen welk de passende acties zijn. Zet je in op meer bewegen? Of moet eerst de pijn onder controle?


Pyxicare ondersteunt je bij deze analyses met evidence-based richtlijnen en inzichtelijke data. Hoe komt het dat een aandachtspunt geactiveerd is? Wat kan je nu gaan doen om hierop te verbeteren? En welke prioriteiten leg je vast voor het zorgplan?


In deze webinar tonen we de nieuwste Pyxicare features om je te ondersteunen bij de omzetting van BelRAI resultaten naar een passend zorgplan.


We luisteren ook naar de BelRAI-ervaringen van Sint-Franciscustehuis (Groep Sint-Franciscus), 1 van de voorzieningen die participeerde in het pilootproject van de Vlaamse Overheid. Hoe betrekken zij BelRAI in hun zorgplanning? Doe mee met het webinar en ga met hen in gesprek!


Tenslotte krijgen we een blik op het FLANH onderzoeksproject van KU Leuven, die bij Vlaamse woonzorgcentra de link onderzoekt tussen bestaffing, werkomgeving, zorg en ondersteuning en het welzijn van bewoners en medewerkers.


Agenda:

- BelRAI bij Sint-Franciscustehuis

- Toelichting bij de nieuwe Pyxicare functies in deze update

- Verdere planning

- FLANH onderzoeksproject

Doelpubliek

Vlaamse woonzorgcentra: algemene directie, zorgdirectie, kwaliteitscoördinator, IT manager


Presentatie door

  • Lisa Schilders, hoofdverpleegkundige, en Helga De Pelsmaeker, directeur bij Sint-Franciscustehuis in Brakel

  • Mieke Deschodt, Assistant Professor bij KU Leuven

  • Jurgen Berden, managing director bij Pyxima

  • Bert Paepen, managing director bij Pyxima

Voorkennis

Noties van BelRAI


Duur

30 minuten


Kostprijs

gratis

97 weergaven

Comments


Uitgelichte berichten
bottom of page