top of page

Pyxicare herfstupdate #2: zorgplan prioriteiten

update: 20/12/2022


Het gaat hard bij Pyxicare. Na de eerste herfstupdate, met de nieuwste BelRAI 2.2.0 aan boord, is er opnieuw een belangrijke update. Vanaf nu is deze update beschikbaar op alle platformen, dus ook Windows.


Leg prioriteiten vast voor het zorgplan

Vanuit een BelRAI-beoordeling reikt Pyxicare mogelijke aandachtspunten aan voor het zorgplan: op welk vlak kan de cliënt nog verbeteren? Of zet je beter in op stabilisatie? Samen met de cliënt bepaal je waar je wil op inzetten. Voortaan kan je deze prioriteiten vastleggen in Pyxicare. Zowel CAPS als schalen kan je als prioriteit aanduiden. En wat meer is: een prioriteit volgt de cliënt. Volg je de PURS schaal prioritair op bij een BelRAI LTCF beoordeling? Dan blijft dit een aandachtspunt bij een volgende beoordeling met de BelRAI palliatieve zorg.


Resultaten filter

Om handig met deze prioriteiten om te gaan, kan je ze voortaan in de resultatenlijst filteren. Zo zie je enkel wat echt belangrijk is. Maar de filter gaat verder: je kan enkel geactiveerde resultaten bekijken, enkel CAPS, enz.


Mondzorg update

Verder werd in deze update ook nog de inhoud van het BelRAI Mondzorg instrument bijgewerkt naar de nieuwste versie.


Aan de slag

Je update naar de nieuwste Pyxicare-versie 3.1.0 verloopt helemaal automatisch. Vragen? Onze helpdesk staat voor je klaar: support@pyxicare.com of +32 13 22 90 34.Meer info? Bekijk het webinar Pyxicare update: van interRAI naar zorgplan.


248 weergaven

Comments


Uitgelichte berichten
bottom of page