De Pyxicare blog: boeiende getuigenissen, het laatste BelRAI-nieuws en verse Pyxicare updates. Voortaan dit nieuws vers in je mailbox? Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Pyxicare herfstupdate #2: zorgplan prioriteiten

update: 9/11/2022


Het gaat hard bij Pyxicare. Na de eerste herfstupdate, met de nieuwste BelRAI 2.2.0 aan boord, is er opnieuw een belangrijke update.


Meer weten? Schrijf je alvast in voor het webinar op 9 december.


Leg prioriteiten vast voor het zorgplan

Vanuit een BelRAI-beoordeling reikt Pyxicare mogelijke aandachtspunten aan voor het zorgplan: op welk vlak kan de cliënt nog verbeteren? Of zet je beter in op stabilisatie? Samen met de cliënt bepaal je waar je wil op inzetten. Voortaan kan je deze prioriteiten vastleggen in Pyxicare. Zowel CAPS als schalen kan je als prioriteit aanduiden. En wat meer is: een prioriteit volgt de cliënt. Volg je de PURS schaal prioritair op bij een BelRAI LTCF beoordeling? Dan blijft dit een aandachtspunt bij een volgende beoordeling met de BelRAI palliatieve zorg.


(deze functie is vanaf 10/11/2022 beschikbaar voor iPad en Android tablets en wordt binnenkort ook verwacht op Windows)


Resultaten filter

Om handig met deze prioriteiten om te gaan, kan je ze voortaan in de resultatenlijst filteren. Zo zie je enkel wat echt belangrijk is. Maar de filter gaat verder: je kan enkel geactiveerde resultaten bekijken, enkel CAPS, enz.


(deze functie is vanaf 10/11/2022 beschikbaar voor iPad en Android tablets en wordt binnenkort ook verwacht op Windows)


Aan de slag

Je update naar de nieuwste Pyxicare-versie 3.1.0 verloopt helemaal automatisch. Vragen? Onze helpdesk staat voor je klaar: support@pyxicare.com of +32 13 22 90 34.Meer info tijdens het webinar op 9 december 2022 om 13u - Pyxicare update: van interRAI naar zorgplan


98 weergaven
Uitgelichte berichten