top of page

Pyxicare kwaliteitsrapport: meer inzicht & efficiënte zorgElk kwartaal in je mailbox

Hoeveel bewoners hebben een risico op depressie? Wie heeft verhoogde kans op doorligwonden? En hoe verhoudt zich dit tot het gemiddelde?


Met de Pyxicare kwartaalrapportage krijg je een helder antwoord op deze vragen. Want wie met BelRAI alle cliënten systematisch opvolgt, verzamelt een schat aan informatie. Niet alleen over de actuele zorgsituatie, maar ook met trends, evoluties, en risico-signaleringen. Op welke vlakken kan je gaan verbeteren, of zelfs voorkomen?


Van kwartaalrapport naar continue opvolging

Binnenkort kan je nog een versnelling hoger schakelen in je kwaliteitsopvolging met het Pyxicare dashboard. Een live blik op actuele gegevens, met overzichten, trends, inhoudelijke verbanden, benchmarking, vergelijking tussen afdelingen, en veel meer. Hoe komt het dat een bepaald aandachtspunt vaker naar boven komt dan gemiddeld? Wat kunnen we doen in de zorgafspraken en -protocollen om dat te vermijden?


Menso kwaliteitsplatform: neem actie met visie

Met Pyxicare Flow werk je verder op de "actionable insights" uit de kwaliteitsrapportage. Aan de hand van het Menso-kwaliteitsmodel kan je nu dieper gaan analyseren hoe je zorgcentrum het doet op een bepaald thema, bijvoorbeeld psychisch welbevinden. Naast de indicatoren ga je aan de slag met bevragingen, bewonersgesprekken, tevredenheidsmetingen enz. Menso helpt dus je kwaliteitsproject onderbouwen, visie en richting geven en zorgt ervoor dat je aan alles denkt.


Ontvang jij al het kwaliteitsrapport?

Stuur even een bericht naar support@pyxicare.com en voortaan ontvang je het Pyxicare kwaliteitsrapport elk kwartaal in je mailbox. Deze dienst is gratis voor Pyxicare-abonnees met Pro of Expert formule.


Meer weten?

122 weergaven

Σχόλια


Uitgelichte berichten
bottom of page