top of page

Webinar 3/2: BelRAI vraag-en-antwoord met Anja DeclercqBelRAI© is een internationaal gevalideerd instrument om de cliënt nauwgezet op te volgen met een proactief zorgplan, gericht op verbetering. De betrouwbare gegevens bieden tevens een basis voor het kwaliteitsbeleid en personeelsplanning.


In de aanloop naar de verplichting vanaf juni 2023 bereiden de Vlaamse woonzorgcentra zich volop voor op de uitrol van de BelRAI LTCF. Een ideaal moment voor een vraag-en-antwoord sessie met prof. Anja Declercq, BelRAI onderzoeker sinds 2006, interRAI fellow en interRAI board member.


Heb je een vraag bij BelRAI? Hoe interpreteer je een bepaald deel van het instrument? Waarom wordt het ene aandachtspunt geactiveerd en het andere niet? Hoe krijg je de BelRAI uitrol gecombineerd met het krappe personeelskader? En wat kunnen we leren uit de ervaringen in andere landen?


Stuur op voorhand je vraag via e-mail naar bert@pyxicare.com en we behandelen ze graag in het webinar. Uiteraard kan je ook live tijdens het webinar nog vragen stellen.94 weergaven

コメント


Uitgelichte berichten
bottom of page