top of page

De Pyxicare blog: boeiende getuigenissen, het laatste BelRAI-nieuws en verse Pyxicare updates. Voortaan dit nieuws vers in je mailbox? Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Webinar 19/12: update koppeling VIP BelRAI

Webinar 19 december 2023

Met het Vlaams IT platform (VIP) BelRAI is er een centrale plek voor alle BelRAI-beoordelingen. Gegevens volgen de cliënt: in het woonzorgcentrum werk je verder op de informatie uit de thuis- en gezinszorg, en je kan evoluties opvolgen. Tegelijk zorgt de koppeling ervoor dat je voldoet aan de verplichte BelRAI-uitrol in de Vlaamse woonzorgcentra.


Sinds 3 juli 2023 is Pyxicare geattesteerd voor deze koppeling volgens 'scenario 3'. Met succes: per 31 oktober deelden woonzorgcentra met Pyxicare al voor gemiddeld 34% van hun bewoners een BelRAI-beoordeling met het Vlaams platform.


Begin 2024 wordt de attestering vernieuwd en dit brengt ook enkele belangrijke nieuwigheden zoals de screener, sociaal supplement en verfijnde toegangsrechten.


Verder tonen we hoe je in Pyxicare prioriteiten voor het zorgplan kan vastleggen, en de nieuwe doelen & acties om concreet aan de slag te gaan vanuit de BelRAI-prioriteiten.


In dit interactieve webinar verneem je wat er allemaal verandert. Er is ook ruim tijd voor jouw vragen.111 weergaven
Uitgelichte berichten
bottom of page