top of page

Pyxicare-zomerupdate: slimme aanpassingen

De zomer loopt op zijn einde, maar Pyxicare zat niet stil: gerichte aanpassingen en slimme vernieuwingen maken het systeem nog gebruiksvriendelijker. En haar waardevolle data nog bruikbaarder.

Overzicht in 1 oogopslag

Een klik op 'Secties' geeft je een overzicht van gedetailleerde percentages, die exact aangeven in welke mate welke sectie is ingevuld. De duidelijke kleurbalkjes naast de percentages geven dat ook visueel aan: oranje is onvolledig ingevuld, groen volledig. Terwijl de hoogte van het kleurbalkje de mate van (on)volledigheid weergeeft.

Verder vertelt het overzicht wanneer het oudste en recentste antwoord werd ingevuld. Veel tijdswinst dus. Alle iPad- en Windowsgebruikers surfen mee op deze update, Android-gebruikers volgen binnenkort.

Meer duiding, meer verfijning

Maar alle iOS-, Android- en Windowsgebruikers krijgen voortaan extra duiding bij de schalen, inclusief aangepaste protocols. Van de depressieschaal tot de CPS2-schaal: de schalen waren niet altijd voor iedereen even duidelijk. Door deze update zet je deze slimme schalen nog beter in voor je zorgplan. Verder werd het helpluik in sectie C van BelRAI LTCF 2.0 verbeterd.

72 weergaven
Uitgelichte berichten
bottom of page