top of page

Nieuwe opleidingspartner voor Pyxicare: Optimum C

Optimum C, een onafhankelijk dienstverlener in Vlaamse (ouderen)zorg, werkt nu ook samen met Pyxicare. Zo kies je als klant uit 2 hoogwaardige opleidingspartners: Optimum C en Probis. Keuzevrijheid voorop dus, maar evengoed een antwoord om aan de groeiende opleidingsvraag te voldoen.

Mensgerichte expertise

Optimum C behoort tot de Dorian Groep, die alleen mensgerichte ondernemingen omvat. Het ondersteunt talrijke (niet-)publieke zorgvoorzieningen, zelfstandig of in groep. De ambities? Een betere zorgorganisatie, tevreden gebruikers, gemotiveerde medewerkers en zorgeloze bouwprojecten. Optimum C bundelt jarenlange praktijkervaring met een sterk netwerk van innovatieve professionals en academici.

Erkende kwaliteit

De organisatie uit Steenokkerzeel is een leidende naam in concrete vorming en managementdiensten. Inspanningen die hun vruchten afwerpen: in 2016 kreeg Optimum C het erkende Q4-kwaliteitslabel. Een extra garantie om uitdagende veranderingsprocessen in woonzorgcentra te ondersteunen. Maar bovenal het beste bewijs dat Optimum C de zorgsector van binnenuit kent.

Kiezen is winnen

Ga je voor Optimum C of Probis? Jij kiest. Onze opleidingspartners delen dezelfde totaaloplossing en kwaliteitsstandaard. Inclusief trainingsmateriaal, van software tot tablet. Over software gesproken: door de nieuwe opleidingspartner krijgt Pyxicare nog meer ruimte voor haar kerntaken. Softwareontwikkeling enerzijds, de bijhorende dienstverlening anderzijds.

79 weergaven
Uitgelichte berichten
bottom of page