top of page

Pyxicare op HEALTH&CARE: je komt toch ook?

Op di 24 april 2018 is het zover: de Belgische zorg tekent present op HEALTH&CARE. Ook deze 3e editie brengt zorgindustrie, professionals en overheid samen. Het wordt een boeiende driedaagse vol collegiale ontmoetingen, praktische seminaries én een grondige blik op de toekomst. Waaronder Pyxicare, als 1 van de 320 standhouders. Afspraak in Flanders Expo Gent.

Gerenommeerde sprekers

Het personeel van de toekomst, netwerking van ziekenhuizen of geïntegreerde zorg en innovatie in de gezondheidszorg? De geaccrediteerde seminaries brengen hyperactuele topics en klinkende namen. Piet Vanthemsche (Wit-Gele Kruis), Margot Cloet (Zorgnet-Icuro), Ri De Ridder (Riziv)… Topspreker en technologie-autoriteit Peter Hinssen deelt bovendien zijn visie over ‘The day after tomorrow’.

Persoonlijke belevingszones

HEALTH&CARE 2018 zet de zorgmedewerker centraal. 320 standhouders helpen zijn kennis opfrissen en inspireren tot slimme ideeën. Ze zijn verdeeld in 4 segmenten, telkens met belevingszone:

  • ICT, Technology & Start-Ups, Hospitality

  • Building, Interior, Furniture, Care Equipment & Decoration

  • Catering & Textile

  • Facility & Services

Zin in een primeur? Bezoek de U-timezone: je ontdekt er spelenderwijs vernieuwende producten en diensten. Zodat de werkvreugde stijgt en er tijd rest voor een efficiënte maar menselijke zorg. 100% Pyxicare dus, als gebruiksvriendelijke app. Kom hem proeven!

Indrukwekkend totaalevent

Nog op het programma? Het zorgdebat met Wim De Vilder en de politiek, de HEALTH&CARE Awards met minister Vandeurzen, designer Axel Enthoven met de TUOI-meubellijn voor ouderen, Parki’s Kookatelier met workshops over eetproblemen…

Duizenden collega’s en… jij

HEALTH&CARE en Pyxicare: samen slimmere zorg. Kom innoveren, ontmoeten & inspireren:

Tags:

21 weergaven
Uitgelichte berichten
bottom of page