top of page

Pyxicare op Android: de nieuwe app komt eraan



Het duurde even, maar Pyxicare ondergaat binnenkort ook een stevige upgrade op het populaire Android-platform. Gebruiksvriendelijker, sneller, meer overzicht, een gloednieuwe mondzorgmodule, de nieuwe BelRAI thuiszorg 2.0: het wordt een serieuze sprong vooruit. Wat moet je alvast weten voor een vlotte overstap?


Tijdig toestellen vernieuwen

De nieuwe Pyxicare op Android voldoet aan de strengste veiligheidsnormen. Dat betekent dat je minstens Android 8.1 (uit 2017) nodig hebt op je tablet, zodat je data in goede handen blijven. Heb je nog oude Android-versies of -tablets? Tijdig upgraden is de boodschap. Maar nieuwe tablets in huis halen komt natuurlijk neer op een investering. Om deze draaglijk te houden, voorzien we een overgangsperiode van 6 maanden, tot medio 2021 dus.


Tijdig Pyxicare upgraden

Ook voor onze apps komt er een transitiefase. De oude Pyxicare op Android blijft nog een tijdje actief, wordt herdoopt tot 'Pyxicare classic’ en krijgt nog 1 ultieme upgrade. Die zorgt ervoor dat al je data zeker goed overgezet wordt naar de nieuwe Pyxicare op Android, ook handig als je offline zou werken. Zodat er niks verloren gaat. En de overgang compleet is.


Hoe installeer je deze laatste update?

  1. Meestal gaat de update automatisch. Heet je app al "Pyxicare Classic"? Dan ben je helemaal mee.

  2. Toch even handmatig updaten? Ga naar de Play Store, zoek “Pyxicare classic” en klik op “Update”.


Binnenkort gelanceerd

De nieuwe Pyxicare op Android wordt binnenkort gelanceerd via Google Play. Hou je mailbox in de gaten: we laten je 't weten zodra hij er is.

Meer duiding rond de nieuwe Pyxicare op Android? Of zin om de praktijk te proeven? We lanceren de nieuwe app via een heus webinar op 1 februari 2021.


282 weergaven

Comentarios


Uitgelichte berichten
bottom of page