top of page

Gratis Pyxicare Inspect tutorial: live inzicht in zorgkwaliteitPyxicare Inspect biedt je een live blik op actuele gegevens, met overzichten, trends, inhoudelijke verbanden, benchmarking, vergelijking tussen afdelingen, en veel meer. Open de schatkamer aan BelRAI-gegevens met overkoepelende indicatoren in een schitterend live dashboard!


Overzichtelijk, inzichtelijk, begrijpelijk: we werkten samen met ervaringsdeskundigen uit de zorg om je BelRAI gegevens écht waardevol te maken en je zorgkwaliteit op een hoger niveau te tillen.


Hoe komt het dat een bepaald aandachtspunt vaker naar boven komt dan gemiddeld? Wat kunnen we doen in de zorgafspraken en -protocollen om dat te vermijden? Met Pyxicare Flow werk je verder op de "actionable insights" uit Pyxicare Inspect ondersteund door het Menso-kwaliteitsmodel.


Dankzij de koppeling met het overheidsplatform BelRAI kan je Pyxicare Inspect gebruiken in combinatie met alle BelRAI-geattesteerde software. 


In deze tutorial ontdek je alle functies van de software inclusief enkele nieuwigheden:

  • Volg het inschalingspercentage op en check of je op schema bent voor de 'zachte opstart' planning van de overheid.

  • Welke bewoners komen in aanmerking voor een palliatief traject? Via de CHESS schaal zie je meteen wie een erg instabiele gezondheid heeft.

  • Indicatoren op niveau van het woonzorgcentrum én per afdeling!


260 weergaven

Comments


Uitgelichte berichten
bottom of page