top of page

Pyxicare en ONS zijn gekoppeld: een perfect match


Groot nieuws: Pyxicare heeft een koppeling gemaakt met ONS, het elektronisch cliëntdossier (ECD) van Nedap. Daarmee worden de slimme Pyxicare-gegevens efficiënt geïntegreerd in de praktische zorg. De samenwerking tussen beide softwarepartners toont een gezamenlijke wil om de Nederlandse zorginnovatie te blijven boosten.

Compatibele applicaties = sterk totaalpakket

De gebruiksvriendelijke zorgapplicatie Pyxicare is een sterk groeiende speler in de Nederlandse ouderenzorg. Het is geen zorgdossier zoals ONS, maar een tool die de zorgnoden van de cliënt uitgebreid screent. Maar ook actief meedenkt. Dat gebeurt volgens het internationaal gevalideerde en gerenommeerde RAI-instrument.

Pyxicare levert concrete aandachtspunten voor het zorgplan en heldere indicaties voor het zorgprofiel (het vroegere zorgzwaartepakket of ZZP). Intussen werken de meest uiteenlopende organisaties met Pyxicare. Ze verhogen zo succesvol hun zorgkwaliteit en efficiëntie: Omring, 't Heem, DSV Verzorgd Leven...

Minder werk, minder fouten, meer kwaliteit

De koppeling tussen Pyxicare en ONS is een perfect match: ONS regelt vooral de praktische zorg vanuit het perspectief van het zorgteam, terwijl Pyxicare focust op de cliënt zelf. Je hoeft de bewonersgegevens niet meer dubbel te registreren, want de ONS-data komen automatisch in Pyxicare. In de juiste locatie én afdeling. Verhuist iemand van een afdeling of locatie? Is een cliënt overleden? Pas het aan in ONS en klaar is Kees.

Bovendien komen de academisch onderbouwde adviezen uit Pyxicare rechtstreeks in ONS en dus in het zorgplan. Zowel de CAPS (cliëntaandachtspunten), de schalen als de ZZP-indicatie. Jij beslist welke aandachtspunten je meeneemt in het ONS-zorgplan, samen met de cliënt. Ook het MDO (multidisciplinair overleg) wordt stukken efficiënter omdat alles duidelijk inhoudelijk en visueel is gestructureerd. Waardoor je meteen spreekt over concrete CAPS, bepaalt welke belangrijk zijn, een lijstje maakt met doelen en ze opvolgt via observaties.

Doe de test. Gratis en vrijblijvend.

Meer weten over de koppeling? Of over Pyxicare als totaalpakket, inclusief de koppeling met ONS? Contacteer ons voor een online demonstratie of een aantrekkelijk voorstel op maat: sales@pyxicare.com. We zorgen voor een snelle terugkoppeling ;-).


Meer weten? Check het webinar over de Nedap koppeling
Toch nog vragen? Onze support helpt je graag verder!


Tel:

+32 13 22 90 34 voor België

+31 85 027 0010 voor Nederland

112 weergaven
Uitgelichte berichten
bottom of page