top of page

De Pyxicare-winterupdate: volg je cliëntevolutie op de voet

Gebruik je Pyxicare via iPad of Windows? In de thuiszorg of in de woonzorg? Dan hebben we fantastisch nieuws: voortaan volg je nog eenvoudiger de evolutië van je cliënt. Bijzonder handig, ook in het multidisciplinair overleg (MDO).

Voor/achteruitgang in 1 oogopslag

Het is je intussen bekend: de cliëntaandachtspunten (CAPS) in Pyxicare kleuren rood bij een acuut probleem. Of bij een verhoogd risico waaraan je kan werken. Uit die frequente RAI-opvolging volgen concrete acties in het zorgplan, zodat de situatie stabiliseert of zelfs vooruitgaat.

Maar alle positieve of negatieve beoordelingen staan nu ook in een kleurrijke evolutiegrafiek. Die geeft een gedetailleerd beeld van de cliënt op de lange termijn. Welke CAP werd wanneer geactiveerd? Ging de cliënt sindsdien voor- of achteruit? En hoe zit met de bijhorende schalen? Voortaan trek je dus sneller conclusies, waardoor problemen sneller worden voorkomen. En verbetering nog vroeger alle kansen krijgt.

Een klik op een CAP of schaal volstaat om de evolutie te bekijken. Oh ja: ook Android-gebruikers krijgen binnenkort exact dezelfde evolutiegrafiek. Zodat iedereen op dezelfde lijn zit. Gebruik intussen nog de "historiek" knop in Pyxicare op je Android tablet om de evolutiegrafiek te bekijken.

81 weergaven
Uitgelichte berichten
bottom of page