Nieuwe opleidingspartner voor Pyxicare: Optimum C

January 23, 2019

 

 

Optimum C, een onafhankelijk dienstverlener in Vlaamse (ouderen)zorg, werkt nu ook samen met Pyxicare. Zo kies je als klant uit 2 hoogwaardige opleidingspartners: Optimum C en Probis. Keuzevrijheid voorop dus, maar evengoed een antwoord om aan de groeiende opleidingsvraag te voldoen.

 

Mensgerichte expertise

 

Optimum C behoort tot de Dorian Groep, die alleen mensgerichte ondernemingen omvat. Het ondersteunt talrijke (niet-)publieke zorgvoorzieningen, zelfstandig of in groep. De ambities? Een betere zorgorganisatie, tevreden gebruikers, gemotiveerde medewerkers en zorgeloze bouwprojecten. Optimum C bundelt jarenlange praktijkervaring met een sterk netwerk van innovatieve professionals en academici.

 

Erkende kwaliteit

 

De organisatie uit Steenokkerzeel is een leidende naam in concrete vorming en managementdiensten. Inspanningen die hun vruchten afwerpen: in 2016 kreeg Optimum C het erkende Q4-kwaliteitslabel. Een extra garantie om uitdagende veranderingsprocessen in woonzorgcentra te ondersteunen. Maar bovenal het beste bewijs dat Optimum C de zorgsector van binnenuit kent.

 

Kiezen is winnen

 

Ga je voor Optimum C of Probis? Jij kiest. Onze opleidingspartners delen dezelfde totaaloplossing en kwaliteitsstandaard. Inclusief trainingsmateriaal, van software tot tablet. Over software gesproken: door de nieuwe opleidingspartner krijgt Pyxicare nog meer ruimte voor haar kerntaken. Softwareontwikkeling enerzijds, de bijhorende dienstverlening anderzijds.

 

https://www.optimumc.be/

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief